Over mij

Ik ben een financiële professional met ruime ervaring binnen middelgrote tot grote ondernemingen en multinationals. Ik ben actief als interim General Ledger Accountant, Financial Accountant of Assistant-controller. Hierbij vormen analytisch vermogen, resultaatgerichtheid en accuratesse mijn handelsmerk.

Ik heb gewerkt bij diverse internationale organisaties, waaronder Vimpelcom, Plantronics, James Hardie, Xerox en Ciber. Deze gevarieerde werkervaring heeft mij in de volle breedte kennis laten maken met organisaties en financiële processen. Ik heb gewerkt met de gangbare financiële en ERP pakketten, waaronder:

 • SAP
 • Oracle
 • MS Dynamics
 • Exact Globe
 • Afas Profit

Dit maakt me een allround en snel inzetbare professional voor zowel uitvoerende werkzaamheden als veranderingstrajecten. Opdrachtgevers, klanten en collega’s omschrijven mij als:

 • financial met brede kennis en ervaring
 • plezierige en doelgerichte collega
 • betrouwbaar en accuraat
 • resultaatgericht
 • analytisch sterk
 • zelfstandig

[rs_card_button button_text=’KENNIS MAKEN?’ button_link=’http://johndoekhi.nl/#contact’ target=’_blank’ style=’primary’ size=’large’]