Intermediair

Veel van mijn opdrachten komen voort uit mijn netwerk van bestaande opdrachtgevers en collega’s. Maar ik vind het ook interessant om mijn kennis en ervaring te verruimen met andere opdrachten en bedrijven. Op uw beurt bent u wellicht op zoek naar een financiële professional met ruime werkervaring en specifieke kennis en vaardigheden.

Ik maak in dat geval graag kennis en kan u dan meer vertellen over mijn ervaring en de meerwaarde die ik kan leveren voor uw klanten. Mijn werkwijze is daarin volkomen transparant. Ik ben duidelijk over mijn tarief de inkomstenverdeling en andere relevante zaken.

Mocht ik zelf tijdelijk niet beschikbaar zijn of heeft mijn profiel minder aanknopingspunten met uw specifieke opdracht, dan help ik u graag verder met mijn netwerk met interim professionals. Als daarbinnen mogelijk geschikte kandidaten beschikbaar zijn, breng ik u graag met ze in contact.

[rs_card_button button_text=’KENNIS MAKEN?’ button_link=’http://johndoekhi.nl/#contact’ target=’_blank’ style=’primary’ size=’large’]

Opdrachten uitgevoerd via:

Referenties

  • Ik heb de samenwerking met John als uiterst plezierig ervaren.
    John heeft goed werk afgeleverd, stelt zich flexibel op, communiceert plezierig, helder en heeft een zeer professionele houding.

  • Met zijn kennis en ervaring heeft John gezorgd voor een betrouwbare en tijdige afwikkeling van openstaande werkzaamheden. De klant geeft aan zeer tevreden te zijn.

    Jules van der Werf Senior Business Manager - Yacht
  • John is een professionele en goed georganiseerde interim financial. Hij werkte als interim administrateur bij onze klant LBC Tank Terminals.

    Martijn Spierings Division Manager - Michael Page