Opdrachtgever

Heeft u behoefte aan een interim finance professional? Zoekt u een general ledger accountant, financial accountant, assistent-controller of andere professional? Wilt u achterstanden wegwerken, een positie tijdelijk invullen of een vernieuwings- of veranderingstraject doorvoeren?

Dan maak ik graag kennis om iets over mijn diensten en mezelf vertellen. Met mijn financiële ervaring kan ik uw organisatie snel van dienst zijn. Mocht ik zelf tijdelijk niet beschikbaar zijn of heeft mijn profiel minder aanknopingspunten met de opdrachtformulering, dan breng ik u vanuit mijn breed netwerk aan interim professionals graag in contact met geschikte kandidaten.

Ik ben binnen onze samenwerking volledig transparant over mijn wijze van factureren, tariefstelling en andere relevante zaken. Ik maak gebruik van contracten die voldoen aan de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Uiteraard maak ik desgewenst graag gebruik van uw juridische contracten.

[rs_card_button button_text=’KENNIS MAKEN?’ button_link=’http://johndoekhi.nl/#contact’ target=’_blank’ style=’primary’ size=’large’]

Opdrachten uitgevoerd bij:

Referenties

  • Ik heb John leren kennen als een financiële expert met veel kennis en ervaring. Hij wist zonder problemen de financiële afdeling van Open Seas te runnen en heeft een nieuwe collega succesvol ingewerkt.

    Pim Legdeur Manager Operations - Open Seas
  • John heeft oog voor detail. Hij focust op het behalen van deadlines, doelen en resultaten! En hij beschikt over gedegen kennis van accountingsystemen en interne controle.

    Pieter Willemen Area Controller - Tideway BV
  • Als interim Accounting Administrator viel John op door zijn werkhouding en analytische vaardigheden. Hij blijft, ook onder druk, gefocused en levert altijd goed werk af.

    Yasemin Sahin-Uzun Head of Finance - Grootint GRP Systems B.V.