Boekhouding.

Belasting.

Ondernemen.

Herken je dit?

 • Ben je recentelijk gestart als ondernemer
 • Ben je niet tevreden over je boekhouder
 • Heb je geen actueel inzicht in je boekhouding
 • Ben je niet op de hoogte van de relevante belastingregels

Situaties die leiden tot financiële en fiscale onzekerheid bij het ondernemen.

Verlang je dit?

 • Begeleiding bij de start van je onderneming
 • Een boekhouder die samen met jou onderneemt
 • Een actueel inzicht in je cijfers
 • Op de hoogte zijn van de actuele belastingregels

Kun jij je focus richten op waar jij goed in bent.

Referenties

 • “Betrouwbaar en stressbestendig”

  John is gedurende deze periode een betrouwbare, fijne en vooral stressbestendige collega gebleken. Beschikt over goede financiële en administratieve kennis om onder meer de maandrapportages te verzorgen en kan daarnaast goed overweg met Excel.

  Ron Vleeming Ron Vleeming Sr. Accountant a.i. Veldhoven Group
 • “Plezierige samenwerking”

  Vanuit Goedemensen hebben wij John ingehuurd voor een van onze projecten. Ik heb de samenwerking met John als uiterst plezierig ervaren. John heeft goed werk afgeleverd, stelt zich flexibel op, communiceert plezierig en helder en heeft een zeer professionele houding. Al met al een goede samenwerking met Goedemensen!

  Carleen Hartveld Carleen Hartveld Goedemensen detachering
 • “Financiële expert met veel kennis en ervaring”

  John heeft in 2015 voor een aantal maanden op interim basis bij Open Seas gewerkt. Ik heb John leren kennen als een financiële expert met veel kennis en ervaring. Dankzij deze kennis en ervaring heeft hij zonder problemen de financiële afdeling van Open Seas kunnen runnen. Daarnaast heeft hij een nieuwe collega succesvol ingewerkt zodat zij nu zelfstandig deze afdeling kan draaien.

  Pim Legdeur Pim Legdeur Manager Operations Open Seas
 • “Focus on achieving deadlines, targets and results”

  John is a detail-oriented financial professional focusing on achieving deadlines, targets and results! John is also very analytical and has a thorough knowledge of accounting systems and internal controls. Though initially reserved, he is a good team player with a good sense of humour.

  Pieter Willemen Pieter Willemen Financial Controller Tideway BV
 • “Tevreden klanten vragen hem opnieuw terug”

  John is in de afrondende fase van de opdracht die hij voor mij bij een van onze klanten doet. John heeft met zijn ervaring gezorgd voor een betrouwbare en tijdige afwikkeling van openstaande werkzaamheden. De klant geeft aan zeer tevreden te zijn en heeft hem, mede daarom, meermaals verlengd. Dit is de tweede opdracht die John voor mij gedaan heeft en wederom naar tevredenheid.

  Jules van der Werf Jules van der Werf Bluefin
 • “Prima kerel, brengt rust in de tent”

  John Doekhi heb ik een jaar aangestuurd bij de afdeling P&C. Prima kerel en brengt rust in de tent. John doet wat hij zegt, is realistisch en je kunt op hem bouwen. Door de opdrachtbrieven van de deelgemeenten netjes te ordenen en vervolgens goed in de systemen te boeken kregen wij grip op de openstaande projecten.

  Ernst van Schendel Ernst van Schendel Finance Consultant a.i. MS Mode
 • “John remains focused in a hectic period”

  I have known John for the past few years while he has worked as an Accounting Administrator at Grootint GRP System. I have been consistently impressed by both John's attitude towards his work and his performance on the job. His interpersonal and communication skills have allowed him to develop productive working relationships with both our clients and our staff.

  John possesses solid writing skills, which have enabled him to compose quality correspondence. He also has the analytical skills to diagnose problems and devise viable solutions. His ability to remain focused during hectic period like monthly closings proves his ability to work well under pressure. AP, AR, General Ledger accounting are his strong sides and delivered always a good job.

  I definitely recommend him for employment and hope to work with him again.

  Yasemin Sahin-Uzun Yasemin Sahin-Uzun Manager accounting & reporting Heerema Fabrication Group
 • “Ik beveel John van harte aan als Interim Financial”

  In mijn rol als corporate recruiter bij Heerema Fabrication Group heb ik John gerekruteerd als administrateur a.i. ten behoeve van dochteronderneming GrootInt GRP Systems. John heeft daar de vaste administrateur vervangen.

  Ik heb John in deze rol leren kennen als een gedreven, integere en betrouwbare financiële interim professional.

  John heeft in zijn contacten met de directie heldere en adequate financiële administratie gevoerd op basis waarvan de rapportages correct werden samengesteld. Dit was een belangrijke bijdrage voor de organisatie. Mede hierdoor heeft men John gevraagd langer te blijven dan de initiële opdrachtduur. John brengt binnen zijn vakgebied een hoog kennisniveau en een brede blik op organisaties mee. Daarnaast is hij een plezierig mens om mee te werken en te communiceren. Ik beveel John van harte aan als Interim Financial en hoop in de toekomst weer met hem samen te werken.

  Jaap Beijerman Jaap Beijerman Recruiter Kao Corporation
 • “Excellent team player”

  John was an excellent team player and flexible to make sure that the agreed deadlines were delivered on time.

  Richard Capilonch Richard Capilonch Eigenaar Status Finance BV
 • “Professioneel en goed georganiseerd”

  John is een professionele en goed georganiseerde interim financial die voor mij een mooie opdracht heeft gedaan bij LBC Tank Terminals. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het boeken/coderen van inkoopfacturen, crediteurenbeheer, klaarzetten van betalingen, memo boekingen i.v.m. maandafsluiting en btw-aangiftes.

  Martijn Spierings Martijn Spierings Division Manager Interim Michael Page

Ervaring met

Over mij

Ik help organisaties met het tijdelijk invullen van capaciteitsvraagstukken op de financiële afdeling. Dit zorgt voor continuïteit van werkzaamheden, rust op de afdeling en weer grip op uw cijfers.

Met ruim 15 jaar interim ervaring bij internationale organisaties voer ik tijdelijke opdrachten succesvol uit. De hectische en turbulente omgeving waarin internationale bedrijven opereren, geeft mij de drive om in een korte periode het beste uit mijzelf te halen.

Met mijn netwerk van zelfstandige finance professionals los ik specifieke vraagstukken van bedrijven op.

Neem contact op

Projecten gedaan voor

Aan de slag